CITY GOLF EUROPE AB

City Golf Europe on valmistanut minigolfratoja yli 60 vuoden ajan. Tuona aikana olemme toimittaneet yli 2 200 rataa, mikä tekee City Golf Europe:sta Euroopan johtavan ratojen toimittajan.

Syksyllä 2003 City Golf AB yhdistyi Scandinavian Minigolfin kanssa jolla on yli 20 vuoden kokemus minigolf yrittämisestä. Yhdistymisen jälkeen Scandinavian Minigolf on erikoistunut eritoten Adventure Golfiin ja on toimittanut yli 70 erilaista kenttäratkaisua Euroopassa, mikä tekee heistä johtavan Adventuregolfratojen toimittajan. Vuodesta 2012 City Golf Group AB, tytäryhtiöineen tunnetaan yhdellä nimellä, City Golf Europe AB:na.

City Golf Europe Ab

JO VAL OY

Jo Val Oy on vuonna 2008 perustettu yritys, joka keskittyy City Golf Europe:n Adventure Golfratojen, minigolfratojen ja tarvikkeiden myyntiin Suomessa. Näihin tuotteisiin voitte tutustua tällä www.adventuregolf.fi -sivustollamme.

Jo Val Oy:n perustaja Jouni Valkjärvi on toiminut minigolfin parissa jo yli 25 vuoden ajan ja on tutustunut erilaisiin minigolfvälineisiin ja -ratoihin ympäri maailman niin harrastuksen, työn kuin luottamustehtävienkin puolesta.

Minigolfin kautta olemme päässeet myös perehtymään pitkältä ajalta erilaisiin puttausalustoihin ja eritoten puttauksissa käytettyihin keinonurmiin. Täten vuodesta 2015 alkaen olemme keskittyneet myös keinonurmien ja turva-alustojen maahantuontiin. Näihin valikoimiin pääsette tutustumaan www.turf.fi -sivustomme kautta.

adventuregolf.fi

Jo Val Oy